Veiling

Mooi resultaat veiling

De veiling die op zaterdag 11 oktober heeft plaats gevonden in het Fioretti College aan de van den Endelaan in Hillegom is een groot succes geworden.

’s Middags was er al een infomiddag over het project en daar het gaat om kinderen in Tanzania een goede opleiding te geven, waren er tevens wat spelletjes voor de kinderen en  trad Ida van Dril diverse malen op met een aangepaste versie van “Joris en de Draak”, een optreden waarmee ze ook scoorde tijdens de “Parade” in Amsterdam .

Door 6 vrijwilligers werd ’s middags al begonnen met de bereiding van een Tanzaniaanse maaltijd. Dit onder de bezielende leiding van Tasiana van Ruiten-Petro. Op deze maaltijd was door ruim 80 personen ingetekend maar er was voldoende zodat bijna 90 personen hebben genoten van een voortreffelijke maaltijd. Ook deze maaltijd droeg in flinke mate bij aan het financiële succes van de dag.

Avond’s het klapstuk van de dag. Er waren heel wat te veilen stukken ingezameld die door onze veilingmeester Wim Janssen met geestdrift aan de man/vrouw werden gebracht. De sfeer zat er vrij snel goed in en er werd flink tegen elkaar opgeboden aangevoerd door Wim.

Bij deze willen we graag een woord van dank richten aan de gulle gevers van de te veilen stukken, uw kopers en in het bijzonder de directie van het Fioretti College die ons een prachtige locatie hebben aangeboden.

Dit alles heeft geresulteerd tot een geweldige opbrengst van 3.750 Euro waarvoor nogmaals u hartelijke dank.

 
Hieronder vindt u de hyperlink naar het krantenartikel in de Hillegommer.
Hillegomer krantenartikel Veilig